Wedding Planner

Ce face un Wedding planner?

  • Checklist și program

Nu ai cum să organizezi o nuntă superbă, fără să respecți un timeline și un checklist foarte exact. Principala grijă a unui wedding planner este de a se asigura că programul este respectat și că sarcinile au fost îndeplinite. Pe lângă asta, prin experiența pe care o are, te poate salva din multe situații neprevăzute.

  • Buget

Rolul unei organizatoare de nunți este să vă ajute în stabilirea bugetului, în funcție de posibilitățile și dorințele pe care le aveți, dar pe lângă stabilirea acestuia, vă va spune când doriți ceva nerealizabil pentru bugetul vostru sau când sunteți pe punctul de a depăși bugetul.

  • Recomandări

Pentru că un wedding planner a organizat deja multe nunți, are deja formată o părere despre toți furnizorii din orașul tău și îți poate spune care sunt cei mai buni.

  • Comunicare

Wedding Planner-ul se ocupă de asemenea și de contactarea furnizorilor, dă e-mailuri, telefoane, verifică stocurile disponibile. De multe ori, cuplurile sunt foarte ocupate și preferă ca wedding planner-ul să meargă la anumite întâlniri și să îi țină la curent cu noutățile.

  • Wedding Design

La primele discuții, te va întreba cu siguranță despre culorile preferate și dacă v-ați gândit la o tematică pentru decorarea sălii. Dacă încă nu aveți nicio idee ce vă doriți, împreună veți stabili întregul design al nunții, astfel încât să vă reprezinte pe amândoi.

  • Întâlniri și decizii, decizii

Poate fi destul de copleșitor să organizezi o nuntă, de aceea ai nevoie de o persoană specializată, care deja a trecut prin aceste etape și știe exact care sunt pașii în organizarea unei nunți de vis. Wedding planner-ul vă va însoți la toate întâlnirile și vă va oferi sfaturi încât să luați deciziile potrivite mult mai rapid și ușor.

  • Etiquette

Știai că există anumite reguli legate de dresscode sau cantitatea de alcool care ar trebui să fie servită ? Un wedding planner știe toate aceste detalii, știe ce este potrivit și ce nu.

  • Confirmări

Săptămâna dinaintea nunții este de obicei cea mai stresantă, iar ultimul lucru cu care vei dori să ai de-a face sunt telefoane, e-mailuri, confirmări pentru oră și loc către furnizori. Organizatoare ta se va ocupa de aceste lucruri.

  • Coordonare în ziua nunții

În ziua nunții, wedding planner-ul devine deja o persoană cu care ai petrecut foarte mult timp în ultimele luni, astfel încât te vei putea simți în largul tău și vei știi că tot ce trebuia făcut, a fost făcut. Se va ocupa atât de pregătirile de dinainte, cât și de respectarea programului din ziua nunții și se va asigura că totul merge ca pe roate.

Tips and Tricks

Am pregătit o serie de sfaturi pentru tine!

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro