About Anca Pop

About myself

Îmi place să le arăt persoanelor cu care lucrez că îmi pasă și că sunt mai mult decât niște simpli clienți. Pentru ca un eveniment să fie organizat fără cusur, după dorințele cuplului, eu trebuie să îi cunosc cât mai bine, încât ziua nunții să fie cea mai frumoasă zi din viața lor. Vreau să se simtă confortabil și să-mi vorbească cât mai deschis despre toate visele pe care le au și cum și-au imaginat ziua nunții.

 

Cum a inceput totul

Sunt o persoană dinamică, hotărâtă și ador să cunosc oameni noi, să trăiesc experiențe inedite. Consider că fiecare cuplu este diferit și sunt încântată să cunosc atâtea povești de dragoste, care mă inspiră și îmi trezesc creativitatea. Primul contact cu organizarea nunților l-am avut pe la vârsta de 6-7 ani, deoarece tatăl meu organiza nunți, ceea mi-a oferit ocazia perfectă de a acumula cunoștințe în acest domeniu încă de mică. Cel mai mult mă atrăgea zâmbetul și fericirea mirilor, când spuneau la final că au avut nunta pe care și-au imaginat-o. Așa că am hotărât să devin persoana care transpune în realitate toate dorințele, așteptările și fanteziile viitorilor miri.

 

Avantajele colaborarii cu mine

O nuntă organizată de Anca Pop înseamnă NO STRESS WEDDING, deoarece vă iau de pe umeri tot stresul, astfel încât în ziua nunții să trăiți la intensitate maximă fiecare clipă. De 5 ani ofer consultanță în alegerea decorațiunilor de nuntă, alegerea rochiei de mireasă și asortarea acesteia cu voalul și buchetul. De asemenea, am experiență și în organizarea evenimentelor corporate: microrevelioane, petreceri aniversare pentru companii și evenimente business. Un alt avantaj pentru a colabora cu mine este și ajutorul pe care vi-l ofer în conceperea și respectarea bugetului.

 

Ce inseamna sa fii un wedding planner

Un weeding planner se ocupă de tot ce este de coordonat la o nuntă: de la stabilirea programului din ziua nunții, coordonarea orelor ceremoniei civile și religioase până la gestionarea cadourilor și a florilor primite la nuntă și a tuturor detaliilor la care voi nici nu v-ați gândit.
Un aspect foarte important este și ajutorul pe care îl dă un weeding planner referitor la wedding etiquette, adică așezarea invitaților la masă, cantitatea de alcool care ar trebui să fie servită la nuntă, cât și alte elemente care țin de etichetă. Un weeding planner se poate ocupa la cererea mirilor și de gestionarea confirmărilor invitaților, respectiv confirmarea locurilor la mese, numărului de invitați și a porțiilor de mâncare.

 

Vă invit să descoperiți mai multe detalii în oferta mea aici.

 

Programeaza o intalnire

Tips and Tricks

Am pregătit o serie de sfaturi pentru tine!

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro