29 Jul

Cheers to love- mobile bar

Azi ridicam un toast in numele dragostei si patrundem intr-un subiect care ar putea sa va starneasca curiozitatea. Organizarea unei nunti de la A la Z inseamna in primul rand ca veti fi atenti la detalii si ca va veti ocupa de toate aspectele, astfel incat invitatii vostri sa se simta bine. Ce trebuie sa faceti pentru a avea un eveniment cu adevarat special? In afara de alegerea locatiei potrivite, a meniurilor sau a decoratiunilor, trebuie sa luati in calcul diverse lucruri care reusesc sa dea un plus de imagine. Astazi povestim despre bar mobil si ce magie poate face acesta pentru nunta voastra.

1 2 3

Ce inseamna un bar mobil?

Acesta este un bar pe care il puteti amplasa intr-o anumite parte a salii, pentru a le oferi invitatilor ceva special. Dupa cum v-ati dat seama din nume, barul mobil este un loc unde bautura se imbraca in cocktailuri spectaculoase, create de profesionisti din acest domeniu, numiti bartenderi.  Datorita experientei pe care acesti oameni o au, va asiguram ca veti avea cele mai sofisticate, minunate si diversificate cocktailuri pentru invitatii vostri.

Un bar mobil aduce numeroase avantaje care va pot cuceri indata. Putem vorbi despre profesionalismul persoanelor care stau in spatele acestui bar mobil, de numeroasele cocktailuri pe care invitatii vostri le pot servi, de plusul de imagine pe care il ofera nuntii si nu in ultimul rand de faptul ca va scapa de un stres. Din moment ce exista un bar mobil la nunta, nu mai trebuie sa va faceti griji daca toata lumea are ceea ce isi doreste in pahar, deoarece aceasta treaba ii revine bartenderului. Diversitatea este un element cheie de care trebuie sa tineti cont cand va organizati nunta, astfel barul mobil va ofera oportunitatea sa aveti ce cocktailuri doriti, sau daca nu aveti inspiratie sau nu sunteti familiari, cu siguranta firma cu care veti colabora va va oferi sfaturi.

4

Foarte important este sa alegeti sa colaborati cu firme care pun accent pe calitate, iar pentru asta, eu va recomand sa intrati sa vizualizati oferta celor de la Decorcenter pentru mai multe detalii legate de bar mobil  te asteptam aici.

Pentru azi, eu mi-am pregatit o lista cu cocktailurile care sunt in mare voga anul acesta. Mai jos gasiti cateva pe care le recomand la nunta si puteti regasi de la cele mai simple, la cele mai sofisticate. In plus, eu va propun sa schimbati clasicile denumiri si sa le personalizati in functie de preferintele voastre.

Bottoms up!

Sangria (Fresh Love)

Untitled-2

Tequila Sunrise (Strong LOVE)

Untitled-3

Mohito (Dance with love)

Untitled-4

Aperol Spritz (Sparkling love)

Untitled-4

Cuba Lobre (Destination:Love)

Untitled-5

Acestea sunt doar cateva propuneri pentru bar mobilul de la nunta voastra. Cu mult drag si entuziasm, va astept sa programati o intalnire pentru a discuta mai multe detalii legat de acest subiect, sau despre orice nelamurire pe care voi o aveti http://ancapop.ro/contact/ .

Surse:

http://www.brit.co/ultimate-summer-sangria/

http://www.tasty-trials.com/2012/06/its-raining-bring-on-summery-cocktails.html

http://www.averiecooks.com/2015/09/tequila-sunrise.html

http://www.culinaryhill.com/tequila-sunrise-cocktail/

http://www.spendwithpennies.com/classic-mojitos/

http://chefsavvy.com/recipes/classic-mint-mojito/

https://www.bloglovin.com/blogs/emily-salomon-2148539/fredagscocktail-aperol-spritz-4382711557

http://www.hortifrut.com/default.asp

http://urbangourmet.ro/tag/cuba-libre/

http://www.jamieoliver.com/drinks-tube/recipe/cuba-libre/

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro