22 Jul

Operatiunea: Alegerea meniului de nunta

La inceput pare o treaba destul de simpla, insa lucrurile se complica pe parcurs, cand vine vorba de alegerea meniului de nunta. Viitoarea ta sotie ar prefera un sos dulce langa somon, insa tu ai vrea ceva mai fresh. Ea isi doreste sa scoateti vinetele de la aperitiv, insa tu tii mortis sa le lasi, deoarece iti plac. Oricum ar fi, va anunt ca este necesar sa ajungeti la un consens. Sunt sigura ca oricat de tare difera gusturile voastre in privinta mancarii, tot o sa gasiti o cale de mijloc in care sa fiti amandoi multumiti de alegerea facuta. Deci, ce ar trebui sa faceti si cum sa alegeti meniul perfect pentru nunta? Hai sa parcurgem impreuna cateva sfaturi pe care le-am creat pentru voi.

  1. In functie de tema aleasa

Pentru a simplifica lucrurile, puteti alege sa porniti de la tematica pe care ati ales-o in cadrul nuntii. Pentru o nunta neconventionala, puteti alege un meniu mai aparte, special, tot felul de mancaruri care vor impresiona cu siguranta invitatii. Daca ati adoptat un stil clasic pentru intreaga nunta, atunci un meniu traditional este cel potrivit pentru  voi.

meniu pentru nunta (1) meniu pentru nunta (2) meniu pentru nunta (3)

  1. Personalizati meniul

Puteti adauga chiar o tenta personala meniului prin care sa va spuneti povestea de iubire dintre voi doi. Aveti posibilitatea de a servi preparate care au o semnificatie aparte pentru voi, de exemplu, diferite soiuri de branza care sa reaminteasca de prima voastra excursie din Franta. Astfel, veti transpune momente importante din viata voastra pe care invitatii pot sa le deguste. Aici, creativitatea voastra isi poate face aparitia pentru a crea cele mai interesante concepte.

meniu pentru nunta (4) meniu pentru nunta (5) meniu pentru nunta (6)

  1. Diversificare

Ganditi-va ce ar prefera invitatii vostri sa gaseasca in farfurie, tineti cont de unde vin acestia, varsta pe care o au, cat de dispusi ar fi sa incerce o mancare sofisticata si incercati sa gasiti varianta optima. In meniul vostru, ideal ar fi sa incercati sa fiti cat mai diversificati, astfel sa nu se regaseasca aceeasi garnitura la doua feluri de mancare. Gasiti un echilibru intre gusturi, alegeti ceva sarat, dulce, acrisor, astfel nu aveti cum sa dati gres.

  1. Calitatea

Un lucru esential in alegerea meniului este calitatea. Trebuie sa fiti foarte atenti la modul in care se pregateste mancarea, cum arata din punct de vedere estetic si sa va puneti in locul invitatilor. Totul trebuie sa arate impecabil la o nunta, de la sala, decoratiuni, pana la meniuri. Fiti perfectionisti si nu lasati nici un detaliu sa va scape.

meniu pentru nunta (7) meniu pentru nunta (8) meniu pentru nunta (9)

  1. In plus…

Nu uitati ca majoritatea localurilor va ofera o lista din care puteti face diferite imbinari pentru a crea meniul perfect, astfel, din punct de vedere al alegerilor, veti fi mai limitati. Totusi, daca alegeti  un local potrivit, sunt sigura ca veti avea o gama larga din care puteti alege ce este mai potrivit pentru nunta voastra.

Spre ca sfaturile mele v-au fost utile si ca ati prins ceva folositor pentru viitoarea voastra nunta. Daca v-ar placea sa discutam mai multe despre viitoarea voastra nunta, va astept sa stabiliti o intalnire pe pagina de contact  sau pe pagina de Facebook: Anca Pop Wedding and Event Planner

Surse:

http://strictlyweddings.com/blog/2016/01/traditional-and-elegant-fairytale-wedding/

http://www.modwedding.com/2014/02/impressive-non-traditional-wedding-reception-ideas/

http://www.momtastic.com/life/522981-flower-arrangement-tips/

http://www.popsugar.com/food/photo-gallery/23631662/image/35567546/Strawberry-Shortcake-Jars

http://www.intimateweddings.com/blog/10-bridal-shower-menu-ideas/

http://blog.smartpress.com/basic-guide-to-wedding-menu-printing-design

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro