cover
24 Jun

Make it happen: Dream Wedding

Nu, nu e imposibil sa aveti nunta pe care o visati! Este o vorba care spune ,,dream big’’, astfel legam aceasta zicala de ziua cea mare. Trebuie sa aveti asteptari mari, sa va doriti multe, sa iasa totul perfect, deoarece o singura data in viata veti avea parte de aceasta zi. Orice este posibil atata timp cat exista pasiune si daruire. Asa ca acum va intreb: cum ati dori sa arate viitoarea nunta? V-ar placea o locatie, intr-un cort de vis imbracat in alb? Sau poate ati dori o petrecere rustica, intr-o zi frumoasa de vara? Am elaborat acest articol pentru voi, pentru a va oferi cateva sfaturi in legatura cu luarea celor mai bune decizii pentru nunta.

 

1

YOUR WEDDING

Cel mai important lucru pe care il spun de fiecare data, este sa tineti cont ca este nunta voastra! Pentru a reusi sa ajungeti sa va creati : Your Dream Wedding trebuie sa va planificati nunta in functie de ceea ce voi doriti, nu de ceea ce isi doreste familia, prietenii sau cunostintele.

 

Nu exagerati!

Cand stau la povesti cu viitorii miri, imi dau seama ca isi doresc multe, iar aici, daca nu sunteti atenti, se ajunge intr-o alta extrema. Mult, nu inseamna neaparat bine, trebuie sa alegeti acele lucruri care sunt relevante pentru conceptul pe care il doriti la nunta. Daca aveti o nunta cu tematica vintage, trebuie sa va invartiti in jurul detaliilor care se potrivesc, cum ar fi trandafirii, candelele, detalii romantice, astfel ar fi in zadar de exemplu sa alegeti lalele mov.

2                       3                         4

Cum se simt invitatii?

Da, ati reusit sa creati un vizual frumos pentru ziua cea mare, insa nu uitati ca esential ramane modul in care invitatii se vor simti la nunta voastra. Pentru a fi siguri ca acestia se vor distra, puteti alege diverse lucruri pe care sa le puneti la dispozitia acestora. Spre exemplu, un bar mobil, cu siguranta ar intretine o atmosfera specifica unei petreceri reusite sau un candy bar pentru iubitorii de dulce. Puteti chiar sa aveti diverse momente la nunta, precum sa invitati un grup de dansatori sau un numar de magie, o formatie live sau orice care ar aduce multumire printre invitati.

5                         6                         7

Get some help

Da, multe decizii de luat, timpul trece repede iar nunta se apropie intr-un ritm alert. Ce spuneti de ajutor in aceasta privinta? Un wedding planner va fi cu siguranta langa voi cand trebuie sa luati decizii importante. In plus, este mult mai usor sa obtineti nunta visurilor voastre daca alegeti sa colaborati cu o persoana specializata in acest sens, si anume, un wedding planner. Pentru a intelege mai bine cum as putea sa va ajut in aceasta privinta, va invit sa stabiliti o intalnire unde vom avea ocazia sa povestim mai multe. http://ancapop.ro/contact/

Surse:

http://www.deerpearlflowers.com/40-chic-ways-to-use-ladder-in-rustic-country-weddings/

http://www.modwedding.com/2015/10/vintage-wedding-ideas-with-the-cutest-details/

http://yesmissy.com/wedding-inspiration-antique-book-centerpieces/

http://mainenmasonjars.tumblr.com/post/46159535220

http://www.firstavenueweddingfavors.com/blog/wedding-venue-ideas-/

https://moncheribridals.com/diy-wedding-ideas/27-charming-chalkboard-wedding-ideas/

http://www.perfectwedding.me/wedding-table-decorations-with-candles

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro