cover
10 Jun

Cum alegeti locatia nuntii?

Nu este chiar usor sa alegeti acea locatie potrivita pentru ceea ce voi va doriti. Trebuie sa luati in calcul anumite aspecte pentru a fi siguri ca ati luat deciza corecta. Alegerea locatiei este unul dintre cele mai importante lucruri si ar trebui sa se gaseasca in topul listei de organizare, deoarece de aici ar trebui sa porneasca restul lucrurilor, precum decoratiunile sau meniurile invitatilor. Prin urmare, voi cum alegeti locatia perfecta?

 

In functie de buget

Pe de o parte, trebuie sa luati decizii rationale, sa va ganditi cat de mult va permiteti sa investiti in lucrurile pe care le doriti. Cand vine momentul alegerii locatiei, trebuie sa stiti cu exactitate cat de mult puteti cheltui, chiar daca este posibil sa mai aveti mici modificari. Treaba o sa fie mult mai usoara daca stiti din start care este bugetul vostru pentru nunta.

1

Numarul de invitati

Unele locatii au un numar limitat de locuri, astfel, dupa ce ati stabilit bugetul, trebuie sa stiti aproximativ cate persoane veti avea la nunta. Bineinteles ca este imposibil sa cunoasteti cu exactitate numarul deoarece nici macar nu ati trimis invitatiile, insa sunt sigura ca aveti deja o lista cu persoanele pe care doriti sa le invitati. Din nou, cautarile vor fi mult mai usoare dupa ce stabiliti acest lucru.

2                        3                        4

 

Data in care va avea loc nunta

Trebuie sa luati in calcul si data in care va avea loc evenimentul. Se intampla foarte des ca viitorii miri sa isi doreasca o anumita locatie, insa aceasta sa fie ocupata. Astfel, cel mai indicat lucru este sa stabiliti o data clara. Totusi, daca va doriti foarte mult o anume locatie si daca aceasta este ocupata puteti jongla cu data pentru a o obtine. Se produc multe incurcaturi, iar cel mai simplu ar fi sa stabiliti o intalnire in care vom avea ocazia sa purtam o discutie deschisa pe http://ancapop.ro/contact/ .

7                        6                        5 

 

Stilul preferat

Majoritatea locatiilor au deja un stil specific, astfel, de multe ori optiunile  sunt limitate. Unele localuri au un aspect simplu, astfel aveti ocazia sa il decorati dupa bunul plac, cu decoratiunile alese.

Vizitati locatiile

In functie de zona in care va avea loc nunta, ar trebui sa faceti o vizita in localurile care se afla pe lista celor preferate. Cu aceasta ocazie va veti putea imagina mai usor daca se potriveste cu viziunea pe care voi o aveti.

Surse:

https://pixabay.com/ro/photos/notebook/

http://bridalguide.com/photo-of-the-day/lanterns-candles-romantic-lighting

http://www.stylemepretty.com/2013/04/02/bali-wedding-from-studio-impressions-photography/

http://www.weddingbells.ca/planning/wedding-decor/decorations-for-vineyard-weddings/slide/hanging-lightbulbs/

http://www.modwedding.com/2015/04/fantastic-outdoor-wedding-ideas-for-spring-and-summer-events/

http://www.tulleandchantilly.com/blog/30-creative-ways-to-light-your-wedding-day/

http://www.playcallippe.com/weddings-events/weddings

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro