Cover
03 Jun

Choose to be different

Nu sunteti acei miri care sa isi organizeze nunta intr-un mod clasic? Daca nonconformistul va defineste cel mai bine sau pur si simplu doriti ca la nunta sa aveti ceva diferit, va asigur ca aveti o paleta foarte larga din care puteti alege. Imi place cand cunosc viitori miri care vor tot timpul ceva diferit si isi doresc sa isi conceapa nunta intr-un mod unic. Totusi, trebuie sa tineti cont si de invitati, sa le oferiti un decor placut si o atmosfera in care sa se simta bine. Am pregatit acest articol cu scopul de a va oferi putina inspiratie pentru viitoarea voastra nunta, astfel va invit sa va delectati cu cateva decoruri care ar putea sa va starneasca interesul.

Say YES!

Ce poate fi mai incantator decat o ceremonia religioasa outdoor? Aveti posiblitatea de a decora un loc special si de a avea parte de o ceremonie desprinsa din povesti. In functie de anotimp, puteti alege diverse decoratiuni care sa dea un plus de imagine intr-un fundal natural.

1                                    2                                      3

 

And the party…

In functie de stilul pe care il alegeti, sau mai bine zis de concept, puteti jongla cu cele mai ingenioase decoratiuni. Creativitatea ar trebui sa fie pusa in miscare daca doriti ceva unic, ceva diferit fata de ce putem observa la nuntile clasice. Puteti pleca de la ornamentele de pe mesele invitatilor, candybar, pana la mici atentii pe care le oferiti pentru a face invitatii sa se simta cat mai bine. Ce propun eu?

6                                    5                                    4

 

Food&Drinks

Ceva diferit? Atunci cu siguranta ne indepartam de la clasicile aperitive si sucuri gazoase pe care le gasim in general pe mesele invitatilor. Ne indreptam atentia spre ceva care ar putea sa va scoata nunta in evidenta. Alegem ceva fresh, dulce, racoritor si pregatim ceva care in mod cert va da un plus nuntii voastre.

9                                    8                                    7

Sper ca am reusit sa va ofer putina inspiratie si astept sa stabiliti o intalnire cu mine pentru a discuta mai multe detalii legate de nunta voastra pe http://ancapop.ro/contact/ . Un ultim sfat de la mine ar fi acela de a va organiza intreaga nunta dupa placul vostru si la final sa va bucurati de cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Surse:

http://goo.gl/FKFPWG

http://goo.gl/fcu59X

http://goo.gl/9N2QR5

https://goo.gl/hRYlxA

http://goo.gl/HI8Gqb

http://goo.gl/SF6T3m

http://goo.gl/cDtudv

http://goo.gl/JijccR

http://goo.gl/cNbtzK

http://goo.gl/8Yx5LR

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro