cover
20 May

Wedding: Do and Don`t

Stiu ca doar gandul ca nunta se apropie va poate crea o multime de fluturasi in stomac, ce sa mai vorbim despre momentul din ziua evenimentului. Toata lumea isi doreste ca propria nunta sa fie una de neuitat in care traiesc cea mai frumoasa experienta din viata. Pana sa ajungeti la nunta si pana ca aceasta sa prinda contur, ar trebui sa luati in considerare cateva sfaturi de ,,asa da!“, ,,asa nu!’’ daca doriti ca acea zi sa iasa perfect. Bineinteles ca o astfel de lista poate continua la nesfarsit, insa prin intermediul acestui articol am dorit sa punctez esentialul.

1 (8)         2 (9)        3 (10)

Da! Organizati nunta dupa placul vostru

Se intampla de prea multe ori ca in cadrul unei nunti, mirii sa fie usor dezamagiti deoarece rudele sau prietenii au tinut neparat sa isi puna amprenta in aceasta zi. Bineinteles ca puteti asculta sfaturile lor, insa totul trebuie sa fie organizat dupa preferintele voastre.

Da! Stabiliti un buget rational

Stiu ca este vorba de un eveniment care are loc doar o data in viata, insa este important ca inainte de a incepe efectiv organziarea acestuia, sa aveti un start. Trebuie sa va ganditi ce este mai important pentru voi , pozele, decoratiunile sau rochia de mireasa? Gestionarea bugetului se face in general in functie de asteptarile pe care le aveti. Fiti rationali de la bun inceput si ganditi-va cat ati putea investi in viitoarea nunta inainte sa incepeti planificarea deoarece va fi mult mai usor.

Da! Get some help

Un ajutor este intodeauna binevenit, daca vorbim de sprijinul unei persoane calificate. Ar fi ideal sa apelati la cunostintele unui wedding planner deoarce acesta poate face magie cand vine vorba de organizarea unei nunti. Exista foarte multe etape pe care trebuie sa le parcurgeti pentru a avea parte de acea zi speciala la care va asteptati, astfel un wedding planner este persoana potrivita in acest sens.

4 (8)        6 (5)         5 (5)

Nu! Organizarea intregii nunti de pe Pinterest

Nu incercati sa organizati intregul eveniment doar pe baza unei aplicatii. Este in regula sa va inspirati de pe aceasta aplicatie, insa realitatea e diferita si trebuie sa luati in considerare anumite aspecte, precum sala in care va avea loc evenimentul sau perioada.

Nu! Incercati sa fiti altcineva

Aici vreau sa atrag atentia mireselor pe care incerc sa le sfatuiesc de fiecare data sa fie cat mai naturale. Bineinteles ca machiajul si coafura sunt nelipsite in ziua cea mare, insa nu exagerati, sa ajungeti intr-o alta extrema unde oamenii nici nu va mai recunosc.

Am reusit sa trec prin punctele cele mai importante, insa ar ramane multe pe dinafara care trebuie discutate, astfel va invit la o intalnire unde am ocazia sa impartasesc mai multe secrete cu voi. Astept programarea intalnirii pe http://ancapop.ro/contact/

Surse:

http://www.weddingchicks.com/2012/11/12/handmade-rustic-purple-and-gray-wedding/

http://www.weddingchicks.com/2014/01/07/lace-and-burlap-wedding/

http://norwegianweddingblog.blogspot.ro/2013/07/bryllup-fra-stavanger-av-fotograf-julie.html

http://www.modwedding.com/2015/07/20-lovely-soft-pink-wedding-bouquets/

http://www.itakeyou.co.uk/choosing-wedding-flowers/

http://bklynbride.com/30942/wedding-photos/real-elopement-erica-tom/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+bklynbrideonline/SRBY+(Brooklyn+Bride+-+Modern+Wedding+Blog)

http://www.thebridelink.com/blog/tag/rustic-wedding-ideas/

 

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro