cover
13 May

Sfaturi pentru stabilirea bugetului de nunta

In general, stabilirea bugetului de la nunta reprezinta o etapa care pune in dificultate majoritatea mirilor. De ce? Este destul de greu sa reusiti sa creati un buget real de care sa tineti cont pana la sfarsitul organizarii intregului eveniment deoarece pot interveni anumite probleme sau pur si simplu sa va dati seama ca voi doriti cu totul altceva fata de ce ati stabilit. Fixarea unu buget reprezinta o parte esentiala deoarece de aici porneste totul. El va permite alegerea salii, decoratiunilor, rochiei de mireasa, invitatiile de nunta si multe altele. In cadrul articolului de azi va prezint o serie de sfaturi care ar trebui sa va fie de folos in cazul in care urmeaza sa va casatoriti.

1 (5)

 

  1. Stabiliti o tema

Totul ar trebui sa se invarta in jurul temei pe care o doriti la nunta. Ar trebui sa decideti ce stil veti aborda la nunta sau ce tematica, de exemplu vintage, romantica, nonconformista, astfel incat sa va dati seama cam cat ar trebui sa investiti in toate elementele care compun aceasta zi.

  1. Cum impart bugetul?

Aceasta este una dintre marile probleme pe care o intalnesc la viitorii miri. Este esential sa stiti ce va doriti cel mai mult. Este posibil sa doriti sa investiti mai mult pe partea de fotografie sau in rochia de mireasa, iar pentru a fi multumiti de investitie trebuie sa fiti constienti de ceea ce va doriti sa aveti cel mai mult la nunta.

2 (6)        4 (5)        3 (7)

  1. Fiti realisti

Trebuie sa fiti constienti de cat de mult doriti sa investiti in nunta, sau mai bine zis de ce suma dispuneti. Se intampla de prea multe ori ca viitorii miri sa realizeze un buget care nu este in totalitate rational deoarece depaseste cu mult ceea ce isi permit. Faptul ca aveti un buget mai restrans, nu inseamna ca nunta nu poate fi una de vis asa cum v-o imaginati.

Penru a discuta mai multe despre acest subiect va invit sa stabiliti o intalnire in care veti avea sansa sa primiti mai multe sfaturi legat de acest aspect, dar nu numai http://ancapop.ro/contact/

Surse:

http://theweddingmagazine.com.mx/etiqueta/el-presupuesto-de-la-boda/

http://www.parafernaliamkt.com/diferentes-tipos-de-bouquets-florales/

https://www.etsy.com/de/listing/230491201/eco-kraft-pocket-fold-floral-geweih

http://pineasy.net/pins/Pinned%20By

 

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro