nunta
06 May

Wedding Theme Inspiration

Am fost si sunt in coninuare o adepta a nuntlor cu tematica, iar aici nu ma refer neaparat la cele care atunci cand ai intrat in sala te duc cu gandul ca ai fi pe plaja, pe ceva insula. Imi plac si nuntile simple, cu bun gust care impresioneaza prin decorul ce imbraca intreaga sala a evenimentului. Sunt constienta de faptul ca atunci cand trebuie sa luati o decizie cu privire la aspectul vizual pe care il doriti la nunta sunteti pusi intr-o oarecare incurcatura deoarece aveti la dispozitie o multime de optiuni. Cand organizez o nunta, intotdeauna sfatuiesc viitorii miri sa tina cont de doleantele lor, si nu de preferintele celor mai buni prieteni sau de ale parintilor.

Anul 2016 aduce noi concepte care de care mai spectaculoae iar paleta din care aveti posibilitatea de a alege este foarte larga. Chiar si pentru un wedding planner poate fi o decizie grea, insa eu reusesc intotdeauna sa fac mirii fericiti prin faptul ca stau sa le ascult toate dorintele pentru a le transpune viziunea in realitate. In continuare, va invit sa va luati inspiratia pentru viitoarea nunta din cateva concepte care ar putea fi cele potrivite pentru voi.

Shades of Summer

Sunt sigura ca va uitati la filme si la un moment dat ati vazut o nunta care se desfasura intr-un cort luminos, vara, incarcat cu o multime de flori si decoratiuni impresionante. Ei bine, puteti crea chiar voi un scenariu de film la nunta voastra prin imbinarea unor elemente care pot oferi acest look special.

nunta nunta nunta

 

Navy Blue Inspiration

Una dintre cele mai populare culori tematice a anului 2016 este navy blue. Este o nuanta eleganta care va permite sa jonglati si cu alte culori, dar nu in constrast foarte mare. Mie imi transmite foarte multe aceasta culoare si o recomand mirilor anul acesta. Avem nevoie doar de creativitate pentru a concepe ceva magic!

nunta nunta nunta

 

nunta

 

Rose Quartz&Serenity
Daca sunteti in cautarea unei imbinari romantice in cadrul nuntii, atunci vorbim sigur despre Rose Quartz&Serenity. Aceste culori se claseaza pe primul loc in anul 2016 in materie de tendinte si se afla printre preferatele mele.

 

 

 

 

Choose what you love and love what you choose!

Vreau sa va cunosc, sa cream impreuna nunta la care visati. Pentru mai multe detalii va invit sa stabiliti o intalnire pe http://ancapop.ro/contact/

Surse:

http://www.heartlovealways.com/2014/06/denner-vineyards-wedding/

http://www.stylemepretty.com/2014/06/18/tips-for-beating-the-heat-at-a-summer-wedding/

https://www.etsy.com/listing/187540346/rustic-wedding-chair-signs-mr-mrs-signs?ref=shop_home_active_8

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/97/5e/2a/975e2a08ecf216499bb4db54d0462beb.jpg

http://www.weddingsflowersandgifts.co.uk/wedding-flowers-bouquets—brides-bouquet–2-posies-cala-lilies-navy-blue-roses-993-p.asp

http://www.modwedding.com/2014/10/oooing-ahhing-38-pretty-wedding-flower-ideas-zest-floral-event-design/

http://chicvintagebrides.com/index.php/inspiration-photo-shoot/heavenly-beach-wedding-ideas/

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro