PORMAGIA_WEDDING-15
22 Apr

Cum va decorati povestea?

Azi povestim putin despre piesele de rezistenta din ziua nuntii. Este vorba de decoratiunile pe care voi le alegeti pentru a infrumuseta localul in care va avea loc nunta si totodata pentru a personaliza intregul eveniment. Acestea au un rol major deoarece pot transforma un local simplu intr-unul de poveste, perfect pentru a trai cea mai frumoasa zi din viata voastra. Totusi, alegerea acestor decoratiuni implica o munca de cercetare deoarece trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte, precum: stilul salii, daca nunta va fi vara sau toamna sau in functie de tema aleasa pentru marele eveniment.

Toamna vie

Desi ati crede ca toamna este doar despre maro, bej si rosu, eu o sa sustin contrariul. Pornind de la aceste culori ca baza, putem imbina diverse nunate care mai de care mai spectaculoase. Din punctul meu de vedere, o culoare potrivita pentru acest sezon este bronzul, in jurul caruia se pot alege alte culori mai aprinse pentru a-l pune in evidenta. Acest anotimp va aduce numeroase avantaje in alegerea decoratiunilor pentru nunta, astfel aveti o gama foarte variata din care sa va hotarati.

1 (4)     2 (4)     3 (4)

Contrast parfumat

Si de aceasta data exista numeroase optiuni pentru alegerea decoratiunilor pentru marele eveniment. In aceasta perioada avem ocazia sa folosim un vartej de culori, format din multimile de flori care le primim vara. Este vorba de contraste puternice si parfumate care vor face din ziua nuntii una de poveste. Totusi, daca nu sunteti cuceriti de culorile aprinse,puteti opta pentru ceva pal, in nuante neutre. In cazul acesta, eu recomand intotdeauna sa alegeti si o mica pata de culoare pentru a face diferenta.

4 (3)        5 (2)       6 (1)

Boohoo Vibe

Ce se mai poarta anul acesta? Consider ca e mai mult vorba de ceea ce va place, de stilul personal, deoarece voi singuri stabiliti trendurile. Cu toate acestea, un anume stil mi-a atras atentia in ultima vreme, un stil care s-ar mula perfect pentru o nunta naturala, in special primavara. Este vorba de bohemian stylecare inlocuieste clasicile rochii de mireasa tip printesa, cu cele vaporoase si usoare. Se pune mare accent pe decoratiuni care pot fi florile de camp, lumanari, in nuante pale, usor contrastate. Orice detaliu natural, simplu, dar care sa infrumuseteze locul este bine venit.

7 (1)      8 (1)      9

As mai avea cateva idei pe care doresc sa vi le prezint, astfel va invit sa stabiliti o intalnire pentru a povesti mai multe.

 

Surse poze:

https://www.botanicalpaperworks.com/blog/read,article/664/7-ways-to-use-wildflowers-in-weddings

http://smallworldofdesign.blogspot.ro/2015/06/inspiracje-urok-polnych-kwiatow.html

http://cedarwoodweddings.com/2011/11/wildflowers-and-hummingbirds-jamiedan/

http://www.breakfastwithaudrey.com.au/25379/

https://ro.pinterest.com/jodesigns/preston-bailey/

http://www.chapeldesigners.com/blog/2014/12/22/chapel-designer-style-centerpieces

http://heyweddinglady.com/jewel-toned-autumn-woodland-wedding-shoot/

http://lilawilsonweddings.com/blog/

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro