15 Apr

Ce va face un wedding planner inaintea voastra?

Avantajul cel mai mare al unui wedding planner este faptul ca are oportunitatea de a cunoaste cele mai minunate povesti de dragoste, ale unor oameni cu adevarat speciali. Fiecare e diferita si impresioneaza prin modul unic in care se traieste dragostea dintre doi oameni. Faptul ca am ajuns in prezent sa fac ceea ce imi doresc, pentru mine este cea mai mare satisfactie pe plan profesional. Cand vad oamenii fericiti si multumiti de ceea ce au primit, devin si eu fericita odata cu ei. Cand oamenii participa la o nunta, ei vad toata imaginea in ansamblu, le place, o admira, insa in spatele acestui peisaj se afla o munca minutioasa si indelungata.

Pe langa faptul ca un wedding planner va face o multime de lucruri pentru voi, acesta va ofera si diverse avantaje. O colaborare poate sa va ofere o serie de beneficii pe care ar fi greu sa le accesati singuri. Un wedding planner va face tot posibiliul ca sa fiti cei mai fericiti miri si ziua nuntii sa fie cea mai speciala zi din viata voastra.

Tic-Tac

Managementul timpului este cel mai important cand vine vorba de organizarea unui eveniment. Toate lucrurile trebuie sa se desfasoare la timp, astfel incat sa nu se suprapuna pasii planificarii. Fiecare etapa trebuie sa decurca conform unui plan clar stabilit pentru a evita stresul si pentru ca lucrurile sa iasa exact cum va asteptati.

123

Oferte

Datorita faptului ca un wedding planner are o experienta in acest domeniu, ar trebui sa fie capabil sa va ajute sa obtineti diferite oferte cand vine vorba de inchiriatul localului sau cand achizitionati decoratiunile pentru nunta. Cand vorbesc de oferte ma refer in principiu la diverse pachete avantajoase care ar putea sa reduca semnificativ din bugetul alocat pentru nunta. Mi-ar placea sa va cunosc si sa va ajut, astfel va invit sa stabilim o intalnire pe http://ancapop.ro/contact/

465

Calitate inainte de toate

Dupa cum am mai spus intr-un alt articol, un wedding planner este sau ar trebui sa fie cea mai critica persoana cand vine vorba de organizarea unui eveniment. In plus, este peroana care va avea o atentie sporita asupra detaliilor, astfel incat totul sa iasa perfect. Se va asigura ca toate lucrurile pe care le doriti la nunta vor fi demne de o zi perfecta si ca totul va decurge conform planului stabilit.

 

Sursa poza:

https://laurenconrad.com/blog/2015/05/friday-favorites-136/

http://www.modwedding.com/2015/06/virginia-wedding-in-chic-botanical-garden/

http://ruffledblog.com/flamingo-gardens-wedding/

http://www.100layercakelet.com/2014/07/14/rustic-vintage-girl-baby-shower-in-north-county-san-diego/

http://www.stylemepretty.com/vault/image/1250523

http://www.wedsociety.com/wedding-photography/styled-shoots/80136

http://www.thesweetestoccasion.com/2014/04/black-and-floral-bridal-shower/

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro