25 Mar

5 Beneficii ale colaborarii cu un wedding planner

Nunta voastra se apropie? Va rog sa nu imi spuneti ca incercati sa va organizati nunta bazandu-va pe Pinterest. Stiu ca toate pozele arata minunat si ca v-ati dori sa arate si nunta voastra la fel, insa trebuie sa luati in considerare mai multi factori inainte sa credeti ca puteti sa va folositi de doua poze pentru a va organiza intreaga nunta. Stiai ca exista o multime de avantaje in colaborarea cu un wedding planner? Ca acesta va ajuta sa transpuneti orice idee aveti? Sau mai stiati faptul ca stresul va disparea complet astfel incat voi sa va bucurati de fiecare emotie, moment trait pana la nunta?

Pe parcursul acestor ani de experienta, am avut ocazia sa cunosc atat cupluri foarte stresate, aflate intr-o situatie de panica, cat si cupluri care s-au bucurat de fiecare moment al organizarii. De ce? O mare parte din ei au ales sa colaboreze cu un wedding planner pentru a fi siguri ca ziua lor va iesi asa cum si-au dorit ei. Vreau sa va prezint cateva beneficii din multele existente in colaborarea cu un wedding planner pentru a va face sa intelegeti mai bine de ce un wedding planner e un must have anul acesta.

⦁ Cunostinte in domeniu

Cine poate cunoaste cel mai bine toate lucrurile legate de o nunta in afara de un wedding planner? Fie ca vorbim de locatie, flori, aranjamente, coafor, invitatii, bauturi, candy bar, un wedding planner este un adevarat maestru cand vine vorba de organizarea unei nunti.

⦁ Nu te deranjeaza cu lucrurui inutile

Cu siguranta un wedding planner nu o sa apeleze la voi cu orice problema minora care apare si pe care cu siguranta nu ati sti sa o reparati. Rolul unui wedding planner este sa gaseasca o solutie pentru orice problema, sa vina cu propuneri, astfel incat totul sa decurga perfect.

⦁ Accent pe cele mai mici detalii

Pe langa faptul ca un wedding planner se ocupa de voi, atentia acestuia se indreapta in paralel si catre invitati. Fiecare masa, aranjament, scaun trebuie sa arate impecabil, fara urme sau pete. Un wedding planner va fi cel mai aspru cand vine vorba de organizarea unei nunti.

2 (7)

⦁ Cunoaste tendintele

Daca va doriti ca nunta voastra sa fie in tendintele anului 2016, atunci cu siguranta veti avea nevoie de un wedding planner. Sunt atat de multe elemente de care trebuie sa tineti cont si in plus sa reusiti sa le imbinati pentru a crea decorul perfect. Colaborarea cu o persoana specializata va aduce doar beneficii, astfel incat voi sa va bucurati de cea mai importanta zi din viata voastra. Daca sunteti interesati de modul in care as putea sa va ajut, va astept sa imi cereti o oferta personalizata si sa povestim mai multe lucruri la http://ancapop.ro/servicii/

⦁ Mereu langa voi

Cu sigurant un wedding planner va fi alaturi de voi in cea mai importanta zi. Acesta se va asigura ca lucrurile decurg conform planului stabilit, iar daca exista probleme va fi acolo sa le rezolve astfel incat voi sa profitati din plin de nunta voastra.
Surse poze:
http://breakfastatyurmans.tumblr.com/post/78615486914?crlt.pid=camp.MBE7TxYpIJgR
https://www.etsy.com/ca/listing/237704576/gold-wedding-decor-wedding-centerpiece?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro