18 Mar

Ce ar trebui sa ma intrebati

O nunta de vis inseamna in primul rand o organizare perfecta si implicare 100%. Pentru ziua cea mare e nevoie de multe ore de munca pentru ca intr-un final sa iasa totul exact asa cum v-ati dorit. Rolul unui wedding planner e acela de a va scapa de orice stres, astfel incat voi sa va bucurati de momentele prin care trebuie sa treceti pana in ziua nuntii. Pentru cei care se hotarasc sa colaboreze un wedding planner, am pregatit o serie de intrebari pe care ar trebui sa le adresati pentru a fi siguri ca o sa alegeti persoana potrivita. Acestea sunt doar cateva intrebari de baza, insa povestea ar trebui sa fie mult mai lunga. Este foarte important sa aveti grija cu cine alegeti sa colaborati deoarece nu doriti ca intreaga nunta sa fie un total esec.

1 (4)

 

⦁ ,,Sunteti disponibil in data nuntii mele?”
De la aceasta intrebare ar trebui sa porneasca toata discutia. Nu are rost sa intram intr-o multime de detalii care pana la urma sunt irelevante daca nu voi avea oportunitatea sa lucrez cu voi. Pe de alta parte, daca data voastra e flexibila si aveti o urma de indoiala cu privire la acest aspect, putem incepe sa ne cunoastem mai bine.

⦁ ,,Care sunt costurile?”
In general, nu exista un cost fix deoarece un wedding planner ofera multe servicii, insa este posibil ca voi sa doriti sa va ocupati de anumite aspecte singuri. Astfel, aici intervine importanta unei discutii de la A la Z in care stabilim toate detaliile legate de eveniment. Va invit la sectiunea servicii pentru a cere o oferta personalizata.

⦁ ,,Cu ce ne poti ajuta?”
Dupa cum am mentionat mai sus, un wedding planner te poate scapa de multe griji. Ma ocup de la aspecte precum stabilirea întregului buget, alegerea si inchirierea localului , stabilirea meniului, pana la comunicarea cu toti furnizorii. Ramane doar la decizia voastra ce fel de servicii aveti nevoie.

2 (4)

⦁ ,,Cu ce firme colaborati?”
Un wedding planner va alege tot timpul ce e mai bun, dar totodata ceea ce vi se potriveste. Imi doresc ca orice nunta sa iasa perfect, astfel aleg cei mai buni colaboratori care stiu ca ar putea sa se ocupe de anumite aspecte cu maxima atentie si vor livra ceea ce eu le cer. Inainte de a lua orice decizie ne vom consulta astfel incat sa fiti multumiti si hotarati in privinta alegerii.

⦁ ,,Folosesti aceleasi tipare la fiecare nunta?”
Un wedding planner adevarat va face ca fiecare nunta sa fie unica si speciala in felul ei. Este inacceptabil ca in portofoliul unui wedding planner sa existe doua nunti la fel deoarece el are datoria sa creeze de fiecare data ceva diferit. Sunt genul de persoana care ofera tot ce are mai bun, pentru ca voi sa aveti o zi de neuitat. Consider ca fiecare nunta trebuie sa fie diferita deoarece fiecare pereche de miri este diferita si deosebita in felul lor.
Surse poze:
shoot%2F%3Futm_source%3Dfeedburner%26utm_medium%3Dfeed%26utm_campaign%3DFeed%3A%2BSmallShopBlog%2B(shop%2Btalk%3A%2Bthe%2Bsmall%2Bshop%2Bblog)&pin=551057704377556299
http://www.airship37.com/2015/09/07/barb-simkova-of-tara-mcmullen-photography-airship37-on-telling-the-emotional-story-of-the-day-but-also-unveils-the-visual-aesthetic/
http://www.unitedwithlove.com/page/7/

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro