11 Mar

Turn magic into reality

Sunt foarte recunoscatoare fiindca am ajuns sa iau parte pana in prezent la o multime de evenimente in cadrul carora doi oameni frumosi si-au unit destinele. Am avut atat de multe lucruri de invatat de fiecare data si in plus, pot spune ca fiecare nunta a fost speciala pentru mine. Pasiunea mea pentru nunti s-a dezvoltat de foarte mult timp, motiv pentru care aceasta pasiune pentru mine a deveni un job full-time. Ca wedding planner trebuie sa iubesti ceea ce faci si sa organizezi cu drag fiecare nunta, ca si cum ar fi a ta. Tu nu mai esti un simplu privitior, ci devi si tu parte din marea familie, un obiect puternic in crearea acelei zile perfecte.

1 (1)   2 (2)   3 (2)

Ce imi place?
Imi place sa port discutii cu viitorii miri, sa ii cunosc cat mai bine astfel incat sa imi dau seama cum as putea sa fac putina magie pentru a concepe cea mai frumoasa nunta. Pot sta ore in sir sa le ascult povestea, sa ma inspir si bineinteles sa invat cate ceva de la ei. De fiecare data e diferit, motiv pentru care si pentru mine fiecare nunta reprezinta o provocare.

Stresul e dusmanul vostru principal

Va rog sa va ganditi ca stresul poate sa dauneze foarte mult in relatie. Organizarea nuntii trebuie sa fie o activitate placuta de care sa va bucurati impreuna. Cu pasi marunti si corecti veti ajunge sa va bucurati de cea mai speciala zi din viata voastra. Vorba aia, ,,o data-n viata te casatoresti”.

Cand imi scot bagheta magica…

Un wedding planner stie sa faca magie. Acesta isi scoate bagheta si incearca sa va transforme orice viziune in realitate. In lipsa ideilor, un wedding planner va veni cu o multime de propuneri care mai de care mai interesante si mai atractive. Un adevarat wedding planner va fi in primul rand cel mai critic cu propria persoana si va avea asteptari foarte mari de la el.

Imi doresc sa povestesc mai multe cu voi, motiv pentru care va invit sa stabilim o intalnire http://ancapop.ro/contact/

Sursa poza:
http://love-live-create-furniture-home-decor.myshopify.com/products/rustic-wedding-table-decor?utm_campaign=Pinterest%20Buy%20Button&utm_medium=Social&utm_source=Pinterest&utm_content=pinterest-buy-button-04933856f-7a20-4b3a-aadf-076d07eaad76
http://www.weddingchicks.com/2013/07/29/rustically-vintage-barn-wedding/
http://knotandnestdesigns.com/products/rustic-planter?utm_campaign=Pinterest%20Buy%20Button&utm_medium=Social&utm_source=Pinterest&utm_content=pinterest-buy-button-0720041f0-86a9-4b87-b1e1-d16477978ff6
http://www.stylemepretty.com/vault/image/1049854

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro