04 Mar

5 secrete cunoscute doar de un wedding planner

Am cunoscut multe mirese care au incercat sa isi organizeze nunta folosindu-se de Pinterest sau de diverse aplicatii care nu le-au ajutat mai deloc. De ce? In primul rand, realitatea nu este deloc asemanatoare cu ceea ce vedeti pe aceste platfome. Sunteti ,,furate” de cele mai multe ori de imaginea de ansamblu, insa voi trebuie sa va ganditi ce decoratiuni merg cu localul ales, ce rochie este potrivita pentru corpul vostru sau cum sa aranjati invitatii astfel incat sa lasati suficient spatiupentru zona de dans si formatie.

Ce stiu eu in plus?

  1. Locatia

Cand imi povestiti cum ati vrea sa arate nunta in ansamblu reusesc deja saimi creez o schemain baza careia trec toate locatiile potrivite pentru nunta. Fata de voi, eu stiu care locatii sunt demne de o nunta perfecta si care nu, știu daca sala din restaurantul vostru preferat are destul spatiu pentru invitati sau daca are ventilatie cand afara sunt  35°C.

2. Sunt wedding planner si prieten

Munca de wedding planner implica multa daruire pasiune pentru tot ceea ce faci. Mai mult, implicaformarea unei conexiuni cu mirii, saii cunosti cat mai bine si sa fii aproape de ei la orice pas. Un wedding planner va fi  critic, dar in acelasi timp intelegator si se va ocupa de organizarea nuntii ca si cum ar fi proria nunta.

3

3. Stiu ce tu nu trebuie sastii

Pe parcurs s-ar putea sa apara o serie de evenimente care vor afecta starea voastra emotionala, dar eu voi fi acolo. Ma voi asigura ca voi va bucurati de fiecare moment al nuntii . Datoria mea este sa le rezolv orice problema, astfel incat voi sa nu va ingrijorati si sa aveti cea mai frumoasa zi viata voastra. Daca doriti sa povestim mai multe va invit sa stabilim o intalnire sau sa imi cereti o oferta personalizata.

4  5  6

4.Voi alegeti

Una dintre greselile catastrofale atunci cand vine vorba de organizarea nuntii este faptul ca va lasati influentati de familie, prieteni, cunostinte. Este nunta voastra, astfel toata imaginea de ansamblu a nuntii trebuie sava reprezinte pe voi. Ma voi asigura fara sastiti, ca cea mai buna prietena nu va schimba culoarea servetelelor sau nu va schimba ornamentele din sala cu douazile inainte pe motiv ca ei nu ii plac. Puteti fi siguri ca din momentul in care am stabilit ceva, nimic nu se va  schimba decat daca doriti acest lucru.

5. Ma implic 100%

Munca de wedding planner implica cercetare continua. Un wedding planner este la curent cu toate tendintele, stie cum saimbine culorilesi formele și ,nu in ultimul rand, cunoaste toti pasii prin care trebuie sa treceti pentru a avea o nunta de vis. Acesta discuta cu voi, incearca sa va cunoasca cat mai bine, iar daca nu aveti o viziune, wedding plannerul va reusi sa va creeze povestea bazandu-se pe ceea ce a aflat despre voi.

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro