24 Feb

De ce sunt importante decoratiunile?

Azi am decis să abordez un subiect major în cadrul organizării de evenimente. Ca wedding planner îmi doresc ca de fiecare dată lucrurile să iasă perfect, astfel aleg să pun accent pe fiecare detaliu în parte. O mare parte în cadrul organizării unui eveniment îl petrec alegând cele mai potrivite decorațiuni deoarece acestea reprezintă, ,,cireașa de pe tort”. Acestea au rolul de a crea un ambient special, astfel încât totul să se încadreze într-o anumită temă. Pe lângă asta, decorațiunile finisează imaginea de ansamblu din ziua evenimentului respectiv.

1

Tema evenimentului
Fie că vorbim despre organizarea unei nunți sau a unui eveniment corporate, decorațiunile sunt un, ,,must have” anul acesta. În primul rând, acestea leagă tema de evenimentul în sine și oferă invitaților o imagine clară asupra a ceea ce ați dorit să transmiteți. În al doilea rând, putem spune că acestea vor scoate în evidență tema pe care ați stabilit-o clar, ca de exemplu dacă vom organiza un eveniment ,,Retro night” vom utiliza decorațiuni cu influență retro, vintage, elemente care gravitează în jurul acestei teme.3 (1)

Invitații
Se știe că primul impact este cel mai important. În mod normal, invitații iau contact în primul rând cu sala, aranjamentele și tot ce ține de vizual. Un eveniment bine organizat va impresiona prin decorațiuni și prin micile detalii care se pot observa. Trebuie să arătăm că ne dorim că invitații noștri să se simtă cât mai bine, că am creat un decor aparte și că încercăm să le oferim un eveniment de neuitat.

4  2 (1)  5

Express yourself
Prin intermediul decorațiunilor puteți să lăsați povestea să vorbească. În cazul nunților, prin intermediul decorațiunilor puteți da frâul liber imaginației și să vă puneți amprenta pe tot decorul. Fie că sunteți acel cuplu excentric sau acel cuplu romantic și timid toate decorațiunile ar trebui să vă reprezinte în totalitate. Mai mult, este bine ca prin aceste decorațiuni să vă îndepărtați puțin din sfera banalului și să alegeți ceva care va face din ziua evenimentului una memorabilă.
Am fost martora unor frumoase evenimente care mai de care mai speciale. Sunt 100% convinsă atunci când vă spun că acestea joacă un rol important în ziua evenimentului. Pe lângă faptul că acestea dau un plus întregii imagini, acestea vor lăsa o frumoasă amintire în mintea invitaților. Te invit să povestim mai multe despre decorațiuni http://ancapop.ro/

6

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro