17 Feb

Wedding Planner – Economii. Cum vă pot ajuta să economisiți?

Angajarea unui wedding planner nu implică modificarea bugetului alocat pentru organizarea nunții într-unul mai ridicat, ci din contră, un wedding planner va planifica toate cheltuielile astfel încât să fiți cât mai eficienți. De cele mai multe ori mirii care își organizează singuri nunta își stabilesc un anumit buget, însă acest buget suferă numeroase modificări datorită faptului că nu reușiți să găsiți soluțiile cele mai favorabile.

Organizare. Experiență. Consultanță. Exigență. Planificare. Coordonare.

Un wedding planner ar trebui să fie capabil să îndeplinească toate aceste calități, să le îmbine astfel încât să găsească combinația perfectă. Când vine vorba de aceste lucruri, în general oamenii  dau deja înapoi și preferă să își organizeze singuri nunta pentru a mai reduce din costuri. În contrast, un wedding planner va reduce drastic cheltuielile datorită acestor calități care îl reprezintă.

44adb82b6a09be09cd7b8fb7bafc4679

1. Viziune fără START

Cu siguranță de la momentul cererii până în prezent ați început să vorbiți despre organizare, despre modul în care ați vrea să arate în ansamblu nunta și despre imaginea de final. Probabil v-ați stabilit și un anumit buget, însă acesta se va modifică de cele mai multe ori și costurile cresc pe zi ce trece. Cum te ajută aici un wedding planner? Acesta cunoaște cele mai bune oferte, pachete sau știe unde să meargă după reduceri. Știe cum să stabilească un buget real, fără ca acesta să sufere modificări.

2. Locația!

În general locația reprezintă unul dintre cele mai grele lucruri asupra căruia trebuie să luați o decizie. Există numeroase locații spectaculoase, care la prima vedere arată nemaipomenit. Totuși, știați că în spatele unei locații care pare a fi cea potrivită se pot ascunde o mulțime de defecte sau oserie de dezavantaje care nu vă sunt prezentate de la bun început? Experiența și cunoștințele unui wedding planner capabil își vor face simțită prezența în această etapă. Un wedding planner cunoaște foarte multe detalii despre locații, inclusiv plusurile și minusurile astfel încât, acesta nu vă va lăsa să luați o decizie nefavorabilă. Dacă doriți să înțelegeți mai bine ce înseamnă o nuntă planificată de un wedding planner, vă invit să stabilim o întâlnire http://ancapop.ro/contact/

3. Nu deviați de la traseu

Pe parcursul drumului de organizare a nunții este foarte probabil ca traseul prestabilit să meargă în alte direcții. Se întâmplă de multe ori fiind copleșiți de o mulțime de sentimente să cădeți înextrema de a vrea tot mai multe lucruri inutile la care este posibil să renunțați în ziua nunții.  Un wedding planner vă ajută să vă mențineți pe linie sau în cazul în care doriți ceva modificări, acestea  să fie făcute într-un mod rațional și convenabil.

Acestea sunt câteva din puținele aspecte care ar putea implica extra costuri la bugetul deja stabilit. Nu uitați că o nuntă Anca Pop implică ”no stress” și un buget rațional.

 

Surse poze:

http://www.buzzfeed.com/farrahpenn/gorgeous-planners-that-will-help-you-live-your-best-life?utm_term=.ssb865mJm

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro