10 Feb

Bridezilla sau Goodzilla?

Anca Pop articol blog: Bridezilla sau Goodzilla? O mireasă relaxată înseamnă și o nuntă perfectă. Știm toate că stresul organizării întregului eveniment poate crea multe neplăceri, iar dacă ceva nu merge așa cum trebuie, acea zi magică se poate întoarce pe dos și chiar să se transforme într-un eșec total. Nu mai vorbesc de tot stresul pe care îl vei transmite mai departe rudelor, prietenilor și cunoștințelor. Fără experiență în domeniu este practic imposibil să ai parte de armonie dacă te hotărăști să îți organizezi singură nunta. Opțiunea ideală este să apelezi cu încredere la un wedding planner pentru a transforma organizarea marelui eveniment într-o chestiune de fun și plăcere.

Un wedding planner va fi alături de tine și partenerul tău în toate etapele prin care trebuie să treceți, vă va ghida și va veni cu o mulțime de propuneri. Acesta este la curent cu toate firmele din domeniul nunților, știe unde să găsească variantele cele mai potrivite pentru voi și de asemenea, să vă prezinte ofertele cele mai avantajoase.

Bridezilla. Bridezilla este genul de mireasă care, pe lângă faptul că reușește să agite
pe toată lumea, se agită și pe ea. Chiar dacă de obicei este o persoană foarte responsabilă, cu capul pe umeri și rațională, organizarea propriei nunți o dă peste cap. În plus, este destul de probabil ca în ziua nunții să clacheze sau să nu se simtă bine din cauza stresului acumulat.

Bridezilla sau Goodzilla? Tu ce tip de mireasa esti?

Goodzilla. Aceasta este genul de mireasă calmă, organizată ,,gustă” din toate momentele fericite,  consideră pregătirile pentru nuntă o plăcere și, cel mai important, nu se simte deloc stresată. Este esențial ca mireasa să fie împăcată cu toate deciziile pentru a avea , într-un final, o zi de neuitat.

Pentru o nuntă organizată de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu și pentru  a avea acea zi perfectă la care ai visat de mică, îți recomand colaborarea cu un wedding planner. Experiența nunților m-a adus în punctul în care  sfătuiesc  viitoarele mirese să uite de toate grijile și problemele și să transforme organizarea nunții într-o etapă de care să își amintească cu drag. Te invit să soliciți o ofertă personalizată la http://ancapop.ro/contact/ 

Sursă poze:

  1. http://bridalmusings.com/2015/01/parisian-chic-meets-southwest-boho-folk-wedding-inspiration-shoot/
  2. http://www.diamondexcellence.com.mx/

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro