16 Dec

Wedding Trends 2016

Decorațiuni

Te-ai gândit că pentru aranjamentele principale de pe mesele invitaților ai putea să alegi ceva mult mai original decât simple aranjamente din flori? În funcție de stilul tău personal, creează un ornament vintage, fancy, clasic sau modern, folosind elemente mai neobișnuite.

decoratiuni 1      4e8635023ad45234842731393e117934

Torturi

A trecut demult perioada de glorie a torturilor albe, cu multe etaje și acoperite cu marțipan sau fondant. Acum, vorbim despre torturi cât mai personalizate și neconvenționale. Dacă ai o personalitate vibrantă și vrei ceva mai special la nunta ta, atunci poți lua în considerare cel mai cool trend din 2016: Naked Cakes.

torturi         culori

Culori

Ai auzit noutățile? Institutul Pantone a anunțat deja Top 10 culori pentru primăvara anului 2016. Culorile din acest sezon sunt foarte vesele, calde și transcend regulile obișnuite, transmițând entuziasm și optimism.

Lights

Care este cheia pentru un decor romantic, de vis? Ambianța. Fiecare cuplu vrea să creeze la nuntă un mediu cât mai romantic și intim. Folosirea luminilor este cea mai bună soluție.

Lights       Lights 2

His and Hers Cocktails

wedding trends 2016

Oferiți-le invitaților niște cocktailuri personalizate, în funcție de gusturile voastre: cocktailul preferat al mirelui și cocktailul preferat al miresei.

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro