16 Dec

Trend 2016: Naked Cakes

A trecut demult perioada de glorie a torturilor albe, cu multe etaje și acoperite cu marțipan sau fondant. Acum, vorbim despre torturi cât mai personalizate și neconvenționale. Dacă ai o personalitate vibrantă și vrei ceva mai special la nunta ta, atunci poți lua în considerare cel mai cool trend din 2016: Naked Cakes.

Less is more – este principiul de bază al acestui tip de tort. Se folosește o cantitate minimă de glazură, straturile sunt unite printr-o delicioasă cremă de unt, iar pentru decor se adaugă flori din zahăr și fructe proaspete.

Cine spune că trebuie neapărat să ai un tort clasic, acoperit cu straturi de fondant?

În această poză este un tort cu blat de ciocolată și cremă de fructe de pădure.

2  1

Un alt trend delicios este red velvet cake, adică

“tort cu blat roșu ca de catifea”. Puteți combina ambele idei și să creați un tort de nuntă naked extrem de modern, cu blaturi red velvet acoperite doar cu fructe de pădure.

Acest tort este pentru iubitorii de cafea, ciocolată cu lapte și ciocolată albă. O combinație perfectă și extrem de elegantă, care îi va uimi pe invitați.

3

Și dacă încă nu v-am convins, atunci vă mai ofer o idee: alegeți un tort semi-naked. Jumătate va fi acoperit cu fondant, iar pe jumătate se vor vedea direct straturile tortului. Cred că invitații vor rezista cu greu la ceva atât de apetisant și vor ține minte tortul vostru.

 

4

 

 

 

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro