16 Dec

# Say YES To The Dress

Alegerea rochiei de mireasă poate fi foarte stresantă, deoarece există incredibil de multe opțiuni care te vor face să te simți copleșită. Dar, nu uita că rolul unui wedding planner este să te ghideze în tot acest proces nou pentru tine. Încearcă să savurezi momentul la care ai visat de când erai mică.

Pentru asta, trebuie să ții cont de următoarele lucruri:

⦁ Locație
Dacă ai stabilit deja locația și data, vei putea să cauți mult mai specific. Va fi o ceremonie în aer liber, undeva în natură sau pe o plajă? Ai ales o locație tradițională? Nunta va fi în timpul zilei sau seara? Toate răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta foarte mult în alegerea stilului rochiei de mireasă.

1

⦁ Buget
Stabilește foarte clar o sumă maximă pe care ești dispusă să o cheltui, astfel nu riști să te îndrăgostești de o rochie pe care nu ți-o permiți. Bineînțeles că rochia de mireasă este o rochie pe care o îmbraci doar o dată și vrei să arăți impecabil, dar o rochie scumpă nu înseamnă neapărat și că e cea potrivită pentru tine.

⦁ Începe căutarea din timp
Ideal ar fi să începi să-ți cauți rochia cu minim 6 – 9 luni înainte de ziua cea mare. Pe lângă căutarea în sine, pune la socoteală și faptul că o vei comanda și va dura până va fi gata.

⦁ Fă-ți temele
Da, fă-ți temele! Este mult mai bine dacă înainte de a începe să probezi rochii, te documentezi pe internet despre stiluri de rochii și care sunt potrivite pentru forma corpului tău, despre nuanțele potrivite pentru tipul tău de ten. Alegerea unei rochii potrivite corpului și stilului tău te vor face să arăți incredibil în ziua nunții.

FashionIsMyDrug 2

⦁ Mom & Friends
Atunci când mergi să probezi rochii, ia-le cu tine pe mama ta și maxim două prietene, care te cunosc foarte bine. Nu încerca să faci un party dress la magazin, pentru că prea multe păreri te vor deruta și nu vei putea să mulțumești pe toată lumea. Se spune că atunci când îmbraci ROCHIA potrivită, vei știi, așa că încearcă să te relaxezi și să te bucuri de aceste momente.

⦁ Fii deschisă
Evită să te fixezi pe un anumit model, pentru că riști să pierzi din vedere modele care te-ar avantaja mult mai mult. Rochia trebuie aleasă în funcție și de înălțime, nu doar după forma corpului. Rochia de mireasă potrivită înseamnă o rochie care îți ascunde defectele și îți scoate în evidență calitățile.

În următorul articol o să vă spun mai multe despre principalele stiluri de rochii de mireasă. Keep in touch! Intrați și pe pagina oficială
Anca Pop Wedding and Event Planner,
ca să fiți la curent cu ultimele tendințe și idei de wedding.

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro