16 Dec

Make-up în funcție de culoarea ochilor

A venit ziua nunții, ziua mult așteptată, ziua la care visai de când erai mică. Fie că ai un stil personal de makeup deja format, fie că aștepți sfatul unui stilist, tot ce pot să îți spun este că un machiaj reușit trebuie să respecte anumite reguli, în funcție de forma feței, de culoarea ochilor și a părului. În următoarele articole vă voi prezenta sfaturile pe care eu le dau mireselor atunci când își aleg machiajul.

Ochii albaștri.
Albastrul este o culoare atât de calmă și intensă, încât nu ai nevoie de prea multe trucuri pentru a-ți evidenția privirea. Cel mai indicat este să alegi nuanțe de argintiu, auriu, roz pal, și violet. De asemenea, se potrivesc și nuanțele de perlă, maro-gri. Ochii albaștri atrag atenția imediat, așa că ai grijă să nu alegi un machiaj prea încărcat, deoarece ar putea distrage atenția de la frumusețea ta naturală.

1  2

Dacă totuși ai o personalitate mai vibrantă și vrei ceva colorat, un eyeliner discret îți poate oferi look-ul perfect.

Ochii căprui 

Ochii căprui sunt cel mai ușor de machiat. Dacă ai ochii căprui, te poți considera norocoasă pentru că nu există restricții în privința culorilor, mai ales dacă le potrivești cu nuanța tenului tău. Dacă îți dorești un machiaj mai natural, poți opta pentru nuanțe nude, peach sau maro.

Nu-ți fie teamă să alegi culori mai tari, cum ar fi albastru, mov, turcoaz sau navy, deoarece aceste nuanțe scot în evidență ochii căprui. Tehnica cea mai potrivită este smokey eyes.

3   4

5

 

Ochii verzi.
Verdele este o culoare intensă, care te seduce instant și este cel mai bine pus în valoare de tonurile calde, puțin sidefate.
Este foarte important să folosești bronzer, deoarece îți va evidenția privirea. Sfatul meu este să eviți eyeliner-ul negru, pentru că va da machiajului un aspect mult prea dur. Completează cu un eyeliner mov sau maro si un rimel de asemenea maro. Mascara maro poate defini foarte subtil machiajul unei mirese cu ochii verzi. Este un truc extrem de simplu, dar creează un look cu adevărat deosebit.
Așa cum le-am sfătuit și pe miresele cu ochii albaștri sau căprui care doresc un look mai extravagant, pentru cele cu ochii verzi recomand culoarea mov.

 

 

 

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro