16 Dec

Alegerea buchetului de mireasă

 

1

Încearcă să-ți alegi rochia de mireasă înainte de a alege buchetul

Când mergi să discuți despre alegerea florilor, nu uita să iei la tine o poză cu rochia de mireasă, deoarece alegerea buchetului depinde de stilul, forma și detaliile rochiei. Buchetul trebuie să aducă un plus de eleganță, nu să copleșească look-ul.

Tips and tricks
Ai o rochie de mireasă încărcată? –> Atunci alege un buchet simplu și discret.
Ai o rochie de mireasă simplă? –> Atunci îți permiți să creezi un buchet mai elaborat, din mai multe elemente, care poate conține chiar și detalii ale rochiei.

2

În alegerea buchetului, trebuie să ții cont și de înălțimea ta: evită să alegi un buchet foarte mare și elaborat, dacă ești mică de înălțime. Alege un buchet simplu, elegant, din aceleași flori.

Asigură-te că buchetul nu îți ascunde talia, mai ales dacă ai o rochie voluminoasă. Alege buchetul de mireasă astfel încât să fie mult mai îngust decât talia.

Folosește flori de sezon
Anumite flori nu sunt disponibile în unele perioade ale anului, sau se găsesc dar sunt foarte scumpe, așa că cel mai indicat este să te orientezi în funcție de florile sezonului în care te căsătorești.
Personalizează-ți buchetul
Încearcă să incorporezi flori care au o însemnătate personală pentru tine sau familia ta.

Alege un buchet confortabil
Va trebui să ții în mână destul de mult timp buchetul de mireasă, ceea ce înseamnă că un buchet ușor de ținut îți va face ziua mai frumoasă. De aceea este bine să ai un wedding planner care cunoaște toate aceste inside-uri și îți poate da astfel de sfaturi.

Pinterest Bouquet
Sunt sigură că ai admirat pozele cu buchete de mireasă de pe Pinterest și poate chiat te-ai inspirat de acolo. De ce să nu ai astfel de poze artistice cu propriul buchet ca amintire ? Nu uita să îl rogi pe fotograf să facă poze într-un decor mai special cu buchetul tău.

3

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro