16 Dec

7 sfaturi pentru o mireasă mai relaxată

Căsătoria este un eveniment foarte important în viața oricui. Ziua nunții este ziua de care îți vei aminti pentru tot restul vieții și nu cred că îți dorești să o asociezi cu stres și agitație. Mergând pe principiul expresiei Happy wife, Happy life în acest articol o să vă arăt cum să vă relaxați și să nu riscați să deveniți o bridezilla.
⦁ Concentrați-vă pe rezultatul final.
Unul dintre cele mai importante secrete pentru a reuși să-ți stăpânești emoțiile și starea de agitație, este să te gândești la faptul că ziua nunții este până la urmă o zi, iar căsătoria este pentru tot restul vieții. Chiar dacă va exista vreun detaliu, care nu a ieșit exact cum ai vrut tu, îți garantez că vei știi doar tu, iar invitații nici nu vor observa.

⦁ Delegă sarcini.
Nu ai cum să te împarți în mai multe direcții, încât să reușești să le faci tu pe toate. Dacă ai un wedding planner, vorbește-i deschis despre toate dorințele tale și lasă lucrurile să decurgă de la sine, nu deveni obsedată de control pentru că nu faci decât să îi îngreunezi munca. De asemenea, poți apela și la domnișoarele de onoare, care până la urmă sunt prietenele tale cele mai bune și te cunosc foarte bine.

3

⦁ Stay connected
Organizarea unei nunți poate fi foarte stresantă, iar sub presiunea tuturor listelor de bifat și problemelor de rezolvat, poți foarte ușor să te deconectezi de cel pe care îl iubești cel mai mult – viitorul tău soț. Sfatul meu este să lași la o parte pentru câteva momente orice lucru legat de nuntă și să planifici o întâlnire romantică la film sau la cină. Nu lăsați stresul nunții să strice armonia dintre voi doi.
⦁ Exprimă-ți emoțiile.
A scrie într-un jurnal de nuntă este o altă modalitate simplă de a-ți exprima emoțiile care te copleșesc. Te ajută să-ți dai seama exact ce te deranjează și poate îți vin mai ușor idei de a rezolva situația.

⦁ Ai grijă de tine.
Nu uita că tu ești mireasa, ești protagonista din propriul film, așa că profită de această ocazie și răsfață-te: mergi la masaj, la saună, la sală. Ai grijă ce mănânci cu câteva zile înainte de nuntă, ca să fii în formă maximă și să te simți minunat în pielea ta. Sportul are efecte nu doar asupra fizicului, ci și asupra psihicului tău. Orice fel de activitate fizică îți va crește nivelul de endorfine și te va ajuta să fii mai relaxată.

5

⦁ Mantra.
În ziua mult așteptată, te vei simți copleșită de emoții, dar nu uita că wedding planner-ul tău are totul sub control, iar tu nu mai altceva de făcut decât te concentrezi asupra ta. Respiră adânc și repetă o mantra care te va ajuta să te calmezi.
⦁ Wedding playlist.
Muzica poate avea un efect profund asupra emoțiilor și corpului tău. Există studii și cercetări care demonstrează că muzica te face mai optimist, relaxează musculatura și ajută la eliberarea stresului. Așa că eu te sfătuiesc să îți creezi un playlist cu piesele tale preferate, care știi că te inspiră și te fac să fii încântată. Cu cât ești mai entuziasmată, cu atât simți mai puțină anxietate.

6

No Comments

Join The Conversation

Anca Pop Wedding and Event Planner

Obține o ofertă personalizată
Call us:  +40 742 781 128
Email us:  office@ancapop.ro